- ژولپ (لِ)
ژولپ از کلمه عربی جلاب (معرب از گلاب) گرفته شده که مخلوطی از عسل و آب بوده است. امروز این نام را به پوسیونهائی مرکب از شربت و آب مقطر و یا به پوسیون های صاف و شفافی که دارای صمغ باشداطلاق میکنند. تمامی ژولپ ها از محصولات ماژیسترال هستند. معروفترین ژولپ ها که بعنوان حامل در پوسیونها بکار میروند عبارتند از: 1- ژولپ ساده: شربت ساده 30 گرم. آب بهارنارنج 20 گرم. آب مقطر 100 گرم. 2- ژولپ صمغ: گرد صمغ عربی 10 گرم. شربت ساده 30 گرم. آب بهارنارنج 10 گرم. آب مقطر 100 گرم. (درمانشناسی ج 1)
