مأخوذ از فرانسه و در کتب علمی مستعمل است. ’باز’ دارای ’آزت’ که از چربی های کاکائو گیرند و بجای مدر استعمال کنند. رجوع به تئوبروم و کاکائو و گیاه شناسی گل گلاب ص 108 و کارآموزی داروسازی دکتر جنیدی ص 249 شود
مأخوذ از فرانسه و در کتب علمی مستعمل است. ’بازِ’ دارای ’آزت’ که از چربی های کاکائو گیرند و بجای مدر استعمال کنند. رجوع به تئوبروم و کاکائو و گیاه شناسی گل گلاب ص 108 و کارآموزی داروسازی دکتر جنیدی ص 249 شود
تئوبروما. در کتب علمی مستعمل است. نوعی گیاه از خانوادۀ ’مالواسه’ مخصوص نواحی گرم که از بسیاری از اقسام آن کاکائو گیرند. گل گلاب در گیاه شناسی ذیل کلمه ’تئوبروما-کاکائو’ آرد: دارای میوه هائی بطول 10-20 سانتیمتر با دانه های بسیار است که برای تهیۀ شکلاد بکار میرود و دارای مادۀ غذایی ازتی بسیار (20%) و مازو و نشاسته (10%) و قند و مواد چربی (52%) است. مهمترین مواد ازتی آن کافئین و ’تئوبرومین’ (2%) است که برای تحریک دستگاه عصبی بکار میرود. در نقاط گرم و مرطوب میروید. (از گیاه شناسی گل گلاب ص 203). رجوع به ’تئوبرومین’ و کاکائو شود
تئوبروما. در کتب علمی مستعمل است. نوعی گیاه از خانوادۀ ’مالواسه’ مخصوص نواحی گرم که از بسیاری از اقسام آن کاکائو گیرند. گل گلاب در گیاه شناسی ذیل کلمه ’تئوبروما-کاکائو’ آرد: دارای میوه هائی بطول 10-20 سانتیمتر با دانه های بسیار است که برای تهیۀ شکلاد بکار میرود و دارای مادۀ غذایی ازتی بسیار (20%) و مازو و نشاسته (10%) و قند و مواد چربی (52%) است. مهمترین مواد ازتی آن کافئین و ’تئوبرومین’ (2%) است که برای تحریک دستگاه عصبی بکار میرود. در نقاط گرم و مرطوب میروید. (از گیاه شناسی گل گلاب ص 203). رجوع به ’تئوبرومین’ و کاکائو شود