نام نانی است تنک چون کاغذ که اصل آن از نشاسته و سفیدۀ تخم مرغ است و در شربت ریزند وخورند و آنرا لابرلا گویند. (آنندراج) (فرهنگ رشیدی). نانی است بسیار نازک و تنک مانند کاغذ حریر و آنرا از نشاسته و تخم مرغ پزند و در شربت قند و نبات ریزه کنند و با قاشق و چمچه بخورند. (برهان) : خوشنویسان قطایف با قلمهای شکر جمله عاجز گشته اند از خط تعلیق گلاج. بسحاق اطعمه. ، نام حلوایی است و عربان قطایف میگویند. (برهان) (غیاث) : نباتش بسر قند افشاندی گلاجش بنان چهره پوشاندی. بسحاق اطعمه. و رجوع به کلاج و لابرلا شود، به لغت دری کلاغ را گویند. (آنندراج)