درختچه ای با برگ های دندانه دار که معمولاً در نقاط معتدل و مرطوب می روید، برگ های این گیاه که دارای تئین، نئوفیلین، تانن، اسیدگالیک، ویتامین c، دم کردۀ برگ های خشک این گیاه که به صورت نوشیدنی گرم مصرف می شود چای آق پر: نوعی چای با پرهای سفید چای باروتی: نوعی چای مرغوب شکسته و بسیار نرم چای پر درشت: نوعی چای چای زرین: نوعی چای با پرهای درشت و زرد رنگ چای سبز: نوعی چای محرک با طعم تند که برگ های آن را پس از چیدن فوراً در هوای آزاد خشک می کنند چای سفیدپر: نوعی چای با پرهای سفید، چای آق پر