یکی از مهمترین ترکیبات ازها بفرمول C6H12O6است. قند ساده ای شبیه گلوکز است و مانند آن آلدوز بوده و دکستروژیر میباشد یعنی سطح نور پولاریزه را به سمت راست منحرف میسازد. (گیاه شناسی ثابتی ص 117)
یکی از مهمترین ترکیبات ازها بفرمول C6H12O6است. قند ساده ای شبیه گلوکز است و مانند آن آلدوز بوده و دکستروژیر میباشد یعنی سطح نور پولاریزه را به سمت راست منحرف میسازد. (گیاه شناسی ثابتی ص 117)
فرانسوی شیر کند قندیست ساده شبیه گلوکز یکی از از های شش کربنی که در ترکیب قند شیر (لاکتوز) وارد است. معمولا گالاکتوز را در نتیجه هیدرولیز باکتوز بدست می آورند و چون در غالب موارد این قند در کبد ثابت میماند در جریان خون و بالنتیجه دستگاه ادراری وارد نمیشود و بجای قند های دیگر باشخاص دیابتی هم تجویز میگردد
فرانسوی شیر کند قندیست ساده شبیه گلوکز یکی از از های شش کربنی که در ترکیب قند شیر (لاکتوز) وارد است. معمولا گالاکتوز را در نتیجه هیدرولیز باکتوز بدست می آورند و چون در غالب موارد این قند در کبد ثابت میماند در جریان خون و بالنتیجه دستگاه ادراری وارد نمیشود و بجای قند های دیگر باشخاص دیابتی هم تجویز میگردد
قندیست ساده شبیه گلوکز یکی از از های شش کربنی که در ترکیب قند شیر (لاکتوز) وارد است. معمولا گالاکتوز را در نتیجه هیدرولیز باکتوز بدست می آورند و چون در غالب موارد این قند در کبد ثابت میماند در جریان خون و بالنتیجه دستگاه ادراری وارد نمیشود و بجای قند های دیگر باشخاص دیابتی هم تجویز میگردد
قندیست ساده شبیه گلوکز یکی از از های شش کربنی که در ترکیب قند شیر (لاکتوز) وارد است. معمولا گالاکتوز را در نتیجه هیدرولیز باکتوز بدست می آورند و چون در غالب موارد این قند در کبد ثابت میماند در جریان خون و بالنتیجه دستگاه ادراری وارد نمیشود و بجای قند های دیگر باشخاص دیابتی هم تجویز میگردد
فرانسوی شیر کاند یا قند شیر عبارت از دیساکاریدی است که از ترکیب یک مولکول گالاکتز با یک گلوکز با حذف یک مولکول آب حاصل شده است و دارای طعم شیرین است این گلوسید در شیر انسان و خر به نسبت 5، 6 و در شیر گاو و گوسفند به نسبت 5، 4 درصد وجود دارد لاکتوز
فرانسوی شیر کاند یا قند شیر عبارت از دیساکاریدی است که از ترکیب یک مولکول گالاکتز با یک گلوکز با حذف یک مولکول آب حاصل شده است و دارای طعم شیرین است این گلوسید در شیر انسان و خر به نسبت 5، 6 و در شیر گاو و گوسفند به نسبت 5، 4 درصد وجود دارد لاکتوز